Wie zijn wij?

Zomaar Events is opgezet door drie jeugdvrienden en is onderdeel van Three 85. Alle drie hebben wij een passie voor horeca, evenementen en ondernemen. In 2007 organiseerden wij ons eerste grootschalige evenement om ons vervolgens voornamelijk bezig te houden met festivalcatering. Ondertussen begonnen wij steeds meer verschillende publieks- en bedrijfsevenementen te organiseren en daarom besloten wij om ons sinds 2016 hierop volledig te focussen.

Zo organiseren wij o.a. de Kerstmarkt in Alkmaar en een foodfestival in Bergen (Heerlijk Bergen). Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren talloze bedrijfsevenementen, zoals borrels, bedrijfsfestivals, personeel- en relatie evenementen, mogen organiseren en cateren voor o.a. fonQ, Dell, Young Capital en Bergman Clinics.

Door de Coronacrisis verleggen wij onze activiteiten naar de online entertainment en combineren dit met onze favoriete sport: voetbal! In het verleden hebben we meerdere succesvolle quizavonden georganiseerd en deze expertise nemen we mee door nu kwalitatieve online quizzen te organiseren met een groot prijzenpakket.