DE PRIJZEN!

Deelname aan de voetbalquiz kost €15 euro per duo en de quiz duurt ongeveer anderhalf uur. Van jouw inleg wordt €5 gedoneerd aan jouw favoriete voetbalvereniging of de Stichting Spieren voor Spieren.

schrijf je hier in voor de quiz van 2 juli, 13 augustus en/of 3 september

IK DOE MEE! WAT NU?

Hoe werkt de online voetbalquiz?

Om deel te nemen aan de online voetbalquiz dien je de volgende stappen te doorlopen. Indien je alle stappen rustig doorloopt zou je er uit moeten komen. Lukt het toch niet? Kijk eerst of je via de FAQ’s antwoordt op jouw vraag krijgt en anders kun je altijd contact met ons opnemen via 072 220 4510 of administratie@devoetbalquiz.nl.

1. Schrijf je in via het inschrijfformulier

Op alle pagina’s op www.devoetbalquiz.nl vind je de oranje button “inschrijven”, klik hierop om jouw gegevens in te vullen. Vul alle verplichte velden in reken af met jouw gewenste betaalmethode. Na de betaling ontvang je een bevestiging van jouw reservering via het opgegeven e-mailadres. Heb je niets ontvangen? Controleer jouw spambox of neem contact met ons op.

Belangrijk: de naam die je invult is ook de naam die je dient te gebruiken tijdens de voetbalquiz. Heten jullie Bassie van Toor en Adriaan van Toor? Schrijf je dan in als Bassie & Adriaan.

Om de online voetbalquiz goed te kunnen volbrengen raden we je aan om tijdens de quiz gebruik te maken van een laptop of desktop met camera en microfoonfunctie.

2. Ga naar kahoot.it

Ga naar kahoot.it en vul de “Game PIN” in om te kunnen deelnemen aan de quiz. De Game Pin ontvang je via een berichtje op het door jouw opgegeven telefoonnummer. Geef als nickname de naam op waarmee je bent ingeschreven. 

3. Join onze meeting op Zoom

Ga minimaal 10 minuten voor aanvang van de quiz naar www.zoom.us en klik rechtsboven op “join a meeting”.  Vul  hier de meeting ID in welke je op zaterdag 16 mei om 15.00 uur van ons hebt ontvangen via een e-mail in het door jouw opgegeven e-mailadres. Zorg dat jouw beeld en camera aanstaat. Wij “muten” of “unmuten” alle microfoons op afstand.

4. Vul de antwoorden in op jouw telefoon

De vragen van de quiz zijn zichtbaar in het gedeelde scherm van de quizmaster in Zoom. Je vult de antwoorden van de quiz in via de Kahoot! app op jouw telefoon. In totaal krijg je 50 verschillende vragen voorgeschoteld in diverse categorieën. Dit zijn meerkeuze en open vragen. Voor elke vraag heb je een maximaal aantal seconden om het juiste antwoordt te geven. We gaan pas verder naar de volgende vraag als iedereen de betreffende vraag heeft beantwoordt. Tussendoor verteld de quizmaster over de verschillende onderwerpen en tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen of tussendoor te juichen!

5. Win mooie prijzen!

Indien je in de prijzen bent gevallen wordt er op de vrijdag na de quiz, telefonisch contact met je opgenomen.

6. Schrijf een review

Na afloop van de quiz ontvang je een e-mail in het opgegeven e-mailaccount om je te bedanken voor jouw deelname. Tevens wordt er gevraagd of je een review wilt achterlaten. Indien je dit doet ontvang je een kortingscode voor onze webshop.

 

schrijf je hier in voor de quiz van 2 juli, 13 augustus en/of 3 september